ONS TEAM

Oprichter mr. Remco van Arkel van van Arkel Advocaten heeft per  1 januari 2015 zijn krachten gebundeld  met partner en mede-eigenaar mr. Robbert Luttikhuizen. Het kantoor heeft derhalve een naamswijziging ondergaan en werkt nu onder de naam Van Arkel & Luttikhuizen Advocaten.

 

Het team van Van Arkel & Luttikhuizen Advocaten bestaat uit advocaat en partner Remco van Arkel, advocaat en partner Robbert Luttikhuizen, advocaat Allan Joseph Henriquez, advocaat Justine Grace Giel en  Sharise Perozo, office manager.  Wij staan u graag tot uw dienst!

remco_square_450x450

mr. E.R. (Remco) van Arkel

Advocaat / Eigenaar
robbert_square_450x450

mr. R.C. (Robbert) Luttikhuizen

Advocaat / Eigenaar
allan_square_450x450

mr. A.J. (Allan) Henriquez

Advocaat
justine_square_450x450

mr. J.G. (Justine) Giel

Advocaat
sharise_square_450x450

Sharise Perozo

Office manager
CIVIELE PROCESPRAKTIJK
vastgoed- en huurrecht
FAILLISSEMENTS- RECHT
arbeidsrecht
AANSPRAKELIJK- HEIDSRECHT
MERKEN- RECHT

mr. Remco Evert van Arkel: Advocaat en eigenaar/partner bij Van Arkel & Luttikhuizen Advocaten

Remco van Arkel (1967) studeerde Nederlandse Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en studeerde af in de richting bedrijfsjuridisch. Sinds maart 1995 is Remco woonachtig en werkzaam in de advocatuur op Curaçao en voert hij een algemene rechtspraktijk.

 

Zijn ruim twintig jarige ervaring strekt zich uit over alle aspecten van het aansprakelijkheidsrecht, het arbeids- en ambtenarenrecht, de civiele procespraktijk, het faillissementsrecht, het ondernemingsrecht, het overheidsrecht, het personen- en familierecht, het vastgoed en het verbintenissen- en contractenrecht.

 

Remco is oprichter en managing partner van Van Arkel & Luttikhuizen Advocaten en spreekt Nederlands, Engels en Duits. In zijn vrije tijd reist, leest en hockeyt Remco graag.

 

Remco is lid van de Antilliaanse Juristen Vereniging  en Orde van Advocaten.

 

Remco is ingeschreven op het tableau en is bevoegd op te treden bij het Gerecht in Eerste Aanleg alsmede het Gemeenschappelijk Hof van Justitie.

mr. Robbert Christiaan Luttikhuizen: Advocaat en eigenaar/partner bij van Arkel & Luttikhuizen Advocaten.

Per 7 januari 2013 werkt Robbert als advocaat bij van Arkel Advocaten en per 1 januari 2015  is hij eigenaar/partner bij Van Arkel & Luttikhuizen Advocaten.

 

Robbert is na het afronden van zijn Master Privaatrechtrechtelijke Rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam, vier jaar als advocaat in Nederland werkzaam geweest.

 

Robbert zijn specialisatie ligt bij alle aspecten binnen het privaatrecht, en met name personen- en familierecht, arbeidsrecht, verbintenissenrecht en consumentenrecht.

 

Robbert zijn interesses liggen met name binnen de civiele procespraktijk, en bijgevolg het daadwerkelijk (al dan niet in rechte) oplossen van geschillen dan wel het voorkomen daarvan.

 

Robbert zet zich vol overgave in voor alles wat hij doet zowel  professioneel als privé. Zijn werk doet hij met veel passie en doorzettingsvermogen. In zijn vrije tijd uit zich dat in het lopen van marathons, waarbij  hij zichzelf op beide vlakken uitdaagt ’to go the extra mile..’

 

Robbert is lid van de Antilliaanse Juristen Vereniging en Orde van Advocaten en spreekt Nederlands, Engels en Duits.

 

Robbert is ingeschreven op het tableau en is bevoegd op te treden bij het Gerecht in Eerste Aanleg alsmede het Gemeenschappelijk Hof van Justitie.

CIVIELE PROCESPRAKTIJK
CONTRACTENRECHT
PERSONEN- EN FAMILIERECHT
FAILLISSEMENTS- RECHT
ONDERNEMERSRECHT
CIVIELE PROCESPRAKTIJK
CONTRACTENRECHT
PERSONEN- EN FAMILIERECHT
VREEMDELINGEN- RECHT

mr. drs. Allan Joseph Henriquez: Advocaat

Allan Henriquez is sinds jaar en dag bekend als een van de betere gynaecologen op het eiland – hij heeft in 1995 zijn opleiding tot gynaecoloog/obstetricus aan het AZG afgerond – maar heeft in 2010 ook zijn Master Antilliaans recht gehaald.

 

Nu combineert Allan de twee specialismes gedurende zijn werkweek en in het weekend.

 

Allan’s specialisatie ligt op het gebied van bestuursrecht, overeenkomstenrecht, faillissementsrecht, medische aansprakelijkheidsrecht en medische tuchtrecht.

 

Allan:

 

“Mijn speciale aandacht gaat uit naar de raakvlakken van het recht en de gezondheidszorg, oftewel het gezondheidsrecht. Met mijn medische achtergrond als gynaecoloog ben ik goed in staat om dit deelgebied – welke een bijzondere expertise vereist – te doorgronden. Niet alleen bij juridische geschillen en conflicten wil ik mij inzetten, doch ook een bijdrage leveren aan de totstandkoming van de voor Curaçao noodzakelijke wetgeving op het gebied van de zorg”.

 

Allan is voorzitter van de Stichting Stichting Johannes Bosco, een stichting welke zich inzet voor welzijnsdoeleinden. Als er tijd overblijft gaat Allan graag op reis en geniet hij van quality time met zijn kleinkinderen.

 

Allan is lid van de Orde van Advocaten en de Antilliaanse Juristen Vereniging en spreekt Nederlands, Engels, Papiaments en Spaans.

 

Allen is ingeschreven op het tableau en is bevoegd op te treden bij het Gerecht in Eerste Aanleg alsmede het Gemeenschappelijk Hof van Justitie.

mr. Justine Grace Giel: Advocaat

Justine Giel (1986) is de enige vrouwelijke advocaat binnen ons team. Zij is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam waar zij in 2011 haar publiekrechtelijke master strafrecht heeft behaald.

 

Na het afronden van haar studie is zij verhuisd naar Curaçao waar zij ruim vier jaar in de trustsector heeft gewerkt. Hier heeft zij door het beheer van diverse onshore en offshore vennootschappen ervaring opgedaan in verschillende rechtsgebieden en ondernemingen.

 

Justine is sterk betrokken bij haar cliënten en is gepassioneerd als het gaat om recht en onrecht. Zodoende besloot zij de overstap naar de advocatuur te maken. Op 14 maart 2017 is Justine beëdigd als advocaat bij het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint-Maarten en van Bonaire, Sint-Eustatius en Saba. Justine heeft een algemene civiele procespraktijk waarbij de nadruk ligt op het contractenrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

 

Justine is lid van de Orde van Advocaten Curaçao, de Jonge Bali Curaçao en de Antilliaanse Juristenvereniging. Zij spreekt Nederlands en Engels.

 

In haar vrije tijd is Justine graag creatief bezig. Ze volgt graag workshops op het gebied van schilderen, fotografie en houtbewerking.

 

Justine is ingeschreven op het tableau en is bevoegd op te treden bij het Gerecht in Eerste Aanleg alsmede het Gemeenschappelijk Hof van Justitie.

ARBEIDSRECHT
ONDERNEMERS- RECHT
CONTRACTENRECHT
CIVIELE PROCESPRAKTIJK
MERKENRECHT

Sharise Perozo: Office manager

De niet te missen spil in de organisatie, onze office manager Sharise Perozo.

 

Sharise werkt sinds februari 2000 voor Van Arkel Advocaten als secretaresse/ telefoniste/office manager en sinds januari 2015 voor Van Arkel & Luttikhuizen Advocaten. Sharise spreekt Nederlands, Engels, Papiamento en Spaans.

 

Zij zal u graag ontvangen bij Van Arkel & Luttikhuizen Advocaten.